دانستنی ها

اشتباهات سرخ کردن سیب زمینی | اشتباهات سرخ کردن سیب زمینی و سرطان

0
[تعداد: ۰    میانگین: ۰/۵]

اشتباهات سرخ کردن سیب زمینی سبب آسیب زدن به سلامتی انسان می شود.

بسیاری از مردم سیب زمینی را به شکل های مختلف در وعده های غذایی روزانه خود استفاده می کنند.

با این حال، سرخ کردن سیب زمینی از جمله روش هایی است، که اکثر مردم آن را انجام می دهند.

سرخ کردن سیب زمینی کار بسیار دشواری است و باید به درستی انجام شود.

چرا که در صورت انجام دادن اشتباهات سرخ کردن سیب زمینی خطرات بسیاری سلامتی انسان را تهدید می کند.

به همین دلیل پنداریم در این مطلب به به بررسی اشتباهات سرخ کردن سیب زمینی می پردازد. برای آشنایی با این اشتباهات همراه ما باشید.

مواد غذایی دارای نشاسته

مواد غذایی دارای نشاسته به ویژه سیب زمینی را باید به درستی سرخ کرد.

سرخ کردن این گونه مواد از جمله سیب زمینی در روغن داغ برای سلامتی انسان مضر است.

اشتباهات سرخ کردن سیب زمینی به صورت نادرست سبب سمی شدن آن می شود.

چرا که سرخ کردن سیب زمینی در روغن داغ موجب ایجاد سموم در آن می شود.

برای این که مانع از ایجاد سموم در سیب زمینی شد و تاثیرات آن را کاهش داد.

اشتباهات سرخ کردن سیب زمینی

برای سرخ کردن سیب زمینی به صورت ساده و یا چیپس و غیره باید به چند قاعده عمل کنید.

لازم به ذکر است که آکریل‌آمید در دمای با درجه ۱۲۰ و یا بالاتر به وجود می آید.

و به صورت یک واکنش شیمیایی ایجاد می شود.

بر اساس اعلامیه سازمان بهداشت جهانی، تحقیقات و بررسی ها نشان می دهد.

در بیست و چهار کشور عضو اتحادیه اروپا و آمریکا این ماده شیمیایی اساسا در مواد غذایی پخش شده است.

مواد غذایی دارای آکریل امید

اشتباهات سرخ کردن سیب زمینی سبب آزاد شدن آکریل امید می شود

از جمله مواد غذایی که آکریل‌آمید در آنها منتشر شده است عبارتند از:

چیپس، خلال سیب زمینی، پوفیلای ذرت، و غیره

همچنین مواد غذایی که در ترکیبات آنها شکر و به مقدار زیاد نشاسته وجود دارد.

با این حال، بیشتر میزان وجود این ماده در چیپس و سیب زمینی سرخ شده است.

در حال حاضر برای این که از خطرات آکریل‌آمید محافظت شود.

در کشورهای اروپایی فناوری های جدیدی به کار گرفته شده است.

اشتباهات سرخ کردن سیب زمینی

همچنین به آنزیم های ویژه ای که به مواد غذایی اضافه می شود، نظارت می گردد.

تا این که این واکنش شیمیایی روی ندهد.

اگر در خانه هم سیب زمینی سرخ می کنید.

باید سعی کنید، که اثرات این ماده را به حداقل کاهش دهید.

روش درست سرخ کردن سیب زمینی

برای این کار به این صورت عمل کنید.

سیب زمینی را بعد از این که پوست کندید، قبل از سرخ کردن به مدت یک ساعت در آب نگه دارید.

سپس سیب زمینی را زیر آب جاری بشورید.

این کار میزان نشاسته سیب زمینی را به مقدار بسیار زیاد کم می کند.

اشتباهات سرخ کردن سیب زمینی

سیب زمینی را در دمای بسیار بالا سرخ و تا زمانی که رنگ قهوه ای به خود بگیرد، نگه ندارید.

کمی که رنگ آن زرد شد، کفایت می کند.

همچنین برای این که آنها را سرخ کنید، بسیار نازک خرد نکنید.

بر عکس سیب زمینی را ضخیم خرد کنید و برش دهید.

سیب زمینی که دارای ۱۴ میلی متر اندازه داشته باشد، خیلی کمتر آکریل‌آمید ایجاد می کند.

جمع بندی

سرخ کردن سیب زمینی کاری است که بسیاری از خانم ها در طول روز آن را انجام می دهند.

سیب زمینی سرخ شده برای پخت و پز در انواع غذاها مورد استفاده قرار می گیرد.

ولی با این حال، سرخ کردن سیب زمینی باید به نحوی انجام شود، که سبب مضر شدن آن نگردد.

در بسیاری از مواقع خانم ها سیب زمینی را در دمای بالا سرخ می کنند.

در نتیجه واکنش شیمیایی در سیب زمینی آکریل امید آزاد می شود.

که این ماده سرطان زا بوده و مضر است.

بنابراین باید به اصول و روش درست سیب زمینی را سرخ کرد.

و از اشتباهات سرخ کردن سیب زمینی پرهیز کنید.

کره و روغن گیاهی |ممنوعیت مخلوط کردن کره و روغن گیاهی

اشتباه ظرف شستن | چهار اشتباه ظرف شستن اکثر خانم ها

ماسک مو | ماسک مو برای داشتن موهای سالم و براق

بیماری روان نژندی | عواملی که سبب ایجاد بیماری روان نژندی می شود.

چگونه اعتماد به نفس خود را تقویت کنیم؟ |راه های افزایش اعتماد به نفس

مصطفی محمدی
مدرس هستم و عاشق تحقیق و پژوهش. در مورد موضوعات مختلف مطالعه و تحقیق می کنم و برای به اشتراک گذاری مطالبی که به نظر جالب و مفید می آید، در پنداریم همراه شما هستم. تمامی مطالبی که در پنداریم، منتشر می کنم، همگی ترجمه و برگرفته از سایت های معتبر خارجی است. امیدوارم برایتون مفید باشد.

    کره و روغن گیاهی |ممنوعیت مخلوط کردن کره و روغن گیاهی

    مقاله قبلی

    اکسیر جوانی چین | اکسیر جوانی چین برای افرادی که پیری نمی خواهند؟

    مقاله بعدی

    شما همچنین ممکن است دوست داشته باشید

    نظرات

    پاسخ دهید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    بیشتر در دانستنی ها