دانستنی ها

تمیز کردن مرغ از آنتی بیوتیک | چگونه مرغ را از آنتی بیوتیک و هورمون ها تمیز کنیم.

0
[تعداد: ۰    میانگین: ۰/۵]

تمیز کردن مرغ از آنتی بیوتیک می تواند برای بسیاری از ما ضروری و مهم باشد.

امروزه بسیاری از مرغداری ها و تولید کنندگان مرغ از انواع آنتی بیوتیک و داروها برای پرورش مرغ استفاده می کنند.

این گونه مواد و داروها اگر چه سبب رشد سریع مرغ می شود.

ولی با این حال، برای انسان مضر است و به سلامتی انسان آسیب می زند.

پرورش مرغ

متاسفانه، دورانی که مرغ ها در اطراف خانه و باغ می گشتند.

و از علف های سبز و دانه ها می خورند به پایان رسیده است.

امروزه گوشت مرغ و بوقلمونی که به دست ما می رسد.

گوشتی است که به وسیله هورمون ها پرورش می یابد.

در زمانی که این پرنده ها بیمار می شوند.

مانند انسان ها از انواع آنتی بیوتیک ها استفاده می گردد.

بعد از این که از این مواد شیمیایی استفاده می شود.

این مواد به مدت ۷ الی ۱۰ روز در بدن باقی می ماند.

بنابراین لازم است که تاثیرات این مواد را به حداقل کاهش داد.

نمی تواند تشخیص داد که تولید کنندگان چه زمانی هورمون به مرغ تزریق کرده اند.

با این حال، برای این که تاثیرات منفی گوشت مرغی که به صورت غیر طبیعی رشد کرده است را در بدن به حداقل رساند.

راه ها و روش هایی وجود دارد.

روش هایی که خودتان می توانید انجام دهید و اثرات آن را به حداقل برسانید.

البته که نمی تواند به صورت صد در صد هورمون ها و آنتی بیوتیک ها را از گوشت مرغ تمیز کرد.

با این حال، می توانید از سموم بسیاری رهایی پیدا کنید.

برخی از اعضای بدن مرغ معمولا معمولا تجمع و انباشت آنتی بیوتیک است.

محل هایی مانند پوست مرغ، گردن مرغ، جگر مرغ و غیره از جمله محل هایی هستند که سمی می باشند.

بنابراین وقتی مرغ می خرید، از مصرف کردن محل هایی که آنتی بیوتیک و هورمون ها در آن جمع می شود.

خودداری کنید و این بخش ها را از بدن مرغ جدا کرده و دور بیاندازید.

روش های تمیز کردن آنتی بیوتیک از مرغ

روش اول:

مرغ را بجوشانید.

گوشتابه آن را دور بریزید.

مطمئن باشید که، مرغی که در شرایط طبیعی رشد نکرده است.

گوشتابه اش نه برای شما و نه برای خانواده شما مفید نیست.

در بهترین حالت، گوشتابه این مرغ به بدن انسان آسیب می زند.

روش دوم:

مرغ را به صورت کامل نپزید.

سموم در جگر سیاه و دل مرغ جمع می شود.

به همین دلیل، محتویات درون مرغ را به دقت خارج کنید.

پوست و دم مرغ را هم دور بیاندازید.

تنها بعد از این شروع به پختن مرغ بکنید.

روش سوم:

به یک لیتر آب تمیز به مقدار دو قاشق غذاخوری نمک اضافه کنید.

سپس آب نصف لیمو را در آن فشار دهید.

در درون این مایع مرغ را حداقل به مدت دو ساعت خیس کنید.

سپس آب کهنه را خالی کنید.

و با آب نمک دیگری را آماده کنید.

سپس دوباره مرغ را به مدت دو ساعت در آن خیس کنید و نگه دارید.

 همچنین می توان گوشت را در حداقل آب خیس کرد.

با استفاده از این روش، علاوه بر این که می توانید مقدار آنتی بیوتیک و هورمون های گوشت را به حداقل برسانید.

گوشت مرغ هم بسیار نرم می شود.

جمع بندی

با استفاده از روش هایی که گفته شد.

می توانید به راحتی به تمیز کردن مرغ از آنتی بیوتیک اقدام کنید.

اگر چه تمیز کردن صد درصدی مرغ از آنتی بوتیک امکان پذیر نیست.

ولی با این حال، می تواند داروها و آنتی بیوتیک ها را به حداقل کاهش داد.

برای کاهش آنتی بیوتیک ها و تمیز کردن مرغ از روش های گفته شده، استفاده کنید.

تک فرزندی | چرا خانواده های امروزی به تک فرزندی اکتفا می کنند؟

شته ها |راه های از بین بردن شته ها ی گل و گیاهان

شپش موی سر |راه های موثر درمان خانگی شپش موی سر

هلیله سیاه | جادوی طول عمر

دود کردن اسپند در خانه | فوائد دود کردن اسپند در خانه

زرد آلو |شگفتی هایی  زرد آلو

سفید شدن زود هنگام مو ها

مصطفی محمدی
مدرس هستم و عاشق تحقیق و پژوهش. در مورد موضوعات مختلف مطالعه و تحقیق می کنم و برای به اشتراک گذاری مطالبی که به نظر جالب و مفید می آید، در پنداریم همراه شما هستم. تمامی مطالبی که در پنداریم، منتشر می کنم، همگی ترجمه و برگرفته از سایت های معتبر خارجی است. امیدوارم برایتون مفید باشد.

    تک فرزندی | چرا خانواده های امروزی به تک فرزندی اکتفا می کنند؟

    مقاله قبلی

    آسیب های پولیپ تو بینی | گوشت تو بینی می تواند آسیب های زیادی به کودک بزند.

    مقاله بعدی

    شما همچنین ممکن است دوست داشته باشید

    نظرات

    پاسخ دهید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    بیشتر در دانستنی ها