دانستنی ها

رب گوجه فرنگی خانگی مفید یا مضر ؟

0
[تعداد: ۰    میانگین: ۰/۵]

رب گوجه فرنگی مفید یا مضر ؟

رب گوجه فرنگی حاوی مقادیر بسیار بالایی از انتی اکسیدان است.

تحقیقات نشان داده است که این رب برای سلامت روده ها خیلی اثر مثبتی دارد.

رب گوجه تقریبا تمام خواص خود گوجه را دارا است.

گوجه دارای انتی اکسیدانی ویژه است.

نام این انتی اکسیدان لیکوپن است.

لیکوپن از سلول ها در مقابل عوامل محیطی محافظت می کند.

لیکوپن یک محافظت کننده در مقابل سرطان پروستات است.

گوجه فرنگی یک پروبیوتیک است.

و مانند همه ی پروبیوتیک ها باعث بهبود گوارش و به بهبود عملکرد روده ها می شود.

رب گوجه فرنگی مفید یا مضر ؟

رب گوجه فرنگی مانند خود گوجه سرشار از ویتامین سی است.

گوجه یک ضد آفتاب نیز به شمار می رود.

زیرا به دلیل داشتن ویتامین سی از تخریب سلول های پوستی محافظت می کند.

ویتامین سی برای شفافیت و رفع لک و همچنین جوان سازی پوست بسیار حائز اهمیت است.

پس برای اینکه جوانتر بمانید حتما از گوجه و رب آن غافل نشوید.

تحقیقات نشان داده است که گوجه پخته شده و یا رب آن خواص بهتری برای سلامتی از گوجه خام دارند.

رب صنعتی یا رب خانگی؟

این سوال برای خیلی افراد پیش می اید .

که ایا رب صنعتی بهتر است یا رب خانگی ؟

جدیدا  بسیاری از افراد به سمت محصولات خانگی رجوع کرده اند.

که البته از نظر ارگانیک بودن بسیار خوب است.

ولی نباید فراموش کنیم که این مهم زمانی تایید شده است .

که این نوع محصولات کاملا در شرایط بهداشتی تهیه شود.

و چون در فروش برخی از محصولات خانگی نظارت کافی وجود ندارد .

احتمال وجود الودگی در انها هست که در این صورت محصولات کارخانه ای ترجیح داده می شوند.

ولی مشکل محصولات کارخانه ای هم وجود برخی افزودنی ها و یا نگهدارنده ها است.

بهتر است شما بتوانید رب خانگی خوب را از بد ترجیح دهید.

برای تهیه رب مهمترین چیز استفاده از چه نوع گوجه ای  است .

برخی از افراد سود جو از گوجه نرسیده به جای گوجه مرغوب در تهیه رب استفاده می کنند.

باید بدانید که در گوجه های کال و سبز رنگ ماده سمی وجود دارد .

نام این ماده سمسی سولانین است.

این ماده می تواند سلامت فرد را به خطر بیندازد.

 

این ماده می تواند باعث التهاب روده و معده شود.

پس در تهیه رب گوجه فرنگی بسیار مهم است که از گوجه مرغوب و رسیده استفاده شود.

موضوع دیگر در تهیه رب ، روش پخت آن است.

رب گوجه فرنگی مفید یا مضر ؟

رب نباید با حرارت بسیار زیاد پخته شود.

زیرا خواص انتی اکسیدان آن از بین می رود.

و در آن صورت دیگر رب یک ماده غذایی مفید محسوب می شود.

برخی از افراد سود جو در تهیه رب گوجه فرنگی خانگی که به فروش می رسد.

از افزودنی بنزوات سدیم استفاده می کنند.

این ماده باعث می شود که روند کپک زدن به تعودق بیفتد.

ولی میزان استفاده از این ماده بسیار مهم است.

این ماده شیمیایی است و باید بسیار کم مورد استفاده قرار گیرد.

مثلا به میزان یک دهم درصد و یا حتا کمتر تا برای سلامتی خطر نداشته باشد.

ولی اگر میزان این ماده بیشتر باشد می تواند سرطان زا شود.

همچنین مشکلات کبدی و یا گوارشی نیز ایجاد می کند.

این افراد چون فقط به کپک نزدن رب فکر می کنند .

از میزان مجاز بیشتر از این ماده استفاده می کنند.

که در این صورت بسیار برای سلامتی مضر می شود.

و یا برای بهتر کردن رنگ رب گوجه فرنگی از رنگ های غیر مجاز در رب استفاده کنند.

که خود این رنگ ها هم اگر به میزان استاندارد استفاده نشود باعث بروز بیماری می شود.

اگر دوست دارید از رب گوجه سالم استفاده کنید.

 بهتر است خودتان در خانه آن را تهیه کنید که از بابت بهداشت و یا تقلب خیالتان راحت باشد.

کاهش نور چشم | غذاهایی که سبب کاهش نور چشم می شود؟

تاثیرات الکل | تاثیر غیرقابل باور الکل بر روی ارگانیسم بدن | بخش دوم

پیری انسان | امتناع کردن از پنج عملی که انسان را پیر می کند.

فوائد گوجه سیاه | فوائد و خواص باور نکردنی گوجه سیاه

کاهش نور چشم | غذاهایی که سبب کاهش نور چشم می شود؟

مقاله قبلی

چرا با کم خوردن باز هم چاق می شویم؟

مقاله بعدی

شما همچنین ممکن است دوست داشته باشید

نظرات

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر در دانستنی ها