سلامت و تندرستی

نکات فریزری کردن مواد غذایی

0
[تعداد: ۰    میانگین: ۰/۵]

نکات فریزری کردن مواد غذایی را می دانید؟

کار که امروزه خانم های خانه دار بسیار انجام می دهند.

فریزری کردن مواد غذایی و استفاده از آن بعد از چندین ماه ست.

برخی از خانم ها این مواد غذایی را قبل از فریز کردن می پزند.

این خانم ها معمولا کم بودن وقت و یا حوصله نداشتن برای خرید روزانه را بهانه می کنند.

متاسفانه جدیدا فریزری کردن به میوه ها و حتی نان ها هم رسیده است.

آیا به نظر شما فریزری کردن تمام مواد غذایی درست است؟

درست یا غلط نظرات متفاوتی وجود دارد؟

ولی در فریز کردن مواد غذایی نکته مهم بسته بندی آن است.

نکات فریزری کردن مواد غذایی

باید بسته بندی طوری باشد که طعم و رنگ مواد غذایی تغییر نکند.

نکات فریزری کردن مواد غذایی

بهترین راه برای بسته بندی مواد غذایی فریز شده بسته بندی به صورت خلاء و بدون هوا است.

زیرا هوا باعث اکسید شدن مواد غذایی مثل قارچ و تغییر رنگ آنها می شود.

برای فریز کردن سعی کنید از مواد تازه و با کیفیت استفاده کنید.

بهترین دما برای فریز کردن مواد غذایی منفی ۱۸ است.

در این دما مواد غذایی رطوبت خود را از دست نمی دهند.

مواد غذایی وقتی رطوبت خود را بر اثر یخ زدگی از دست بدند کیفیت آنها پایین می اید و لکه های سفید پیدا می کنند.

سعی کنید مواد غذایی که بوی  نامطبوع دارند مثل سیر را فریزی نکنید.

و اگر اینکار را کردید حتما در ظرف مخصوص که اجازه خروج بو را نمی دهد ،قرار دهید زیرا بقیه مواد غذایی داخل فریزر بو می گیرند .

بهتر است بر روی بسته های خود تاریخ فریز کردن آنها را بنویسید و بچسبانید.

زیرا طول مدت نگهداری در فریزر در سلامت و کیفیت مواد غذایی موثر است.

برخی مواد غذایی مثل گوشت در اثر فریز کردن در طولانی مدت تغییر رنگ می دهند و تیره تر و بی کیفیت تر می شوند.

سعی کنید از بسته بندی کوچکتر و باریکتر یعنی با قطر کمتر استفاده کنید.

زیرا هم سرعت انجماد بالا می رود و هم مواد غذایی دچار شکستگی  نمی شود.

نکات فریزری کردن مواد غذایی

سعی کنید مواد غذایی را بیشتر از یک بار منجمد نکنید.

 

و پس از یخ زدایی و بلافاصله مصرف کنید و نگهداری پس از ذوب شدن یخ آن بپرهیزید.

برخی مواد غذایی را نباید فریز کرد مانند محصولات لبنی مثل شیر و برخی پنیر ها مثل پنیر لیقوان و پنیر سفید .

سعی کنید مواد لبنی را فقط در یخچال نگهداری کنید نه در فریزر.

مواد سرخ شده را نیز فریزی نکنید هم از نظر سلامت و هم از نظر کیفیت بسیار  پایین می آیند.

اگر قوطی نوشابه را فریزری کنید باعث انفجار آن خواهید شد.

مواد پروتینی اگر مدت زیادی فریز شوند ترکیبات سرطان زا ایجاد می کنند.

برای فریز کردن مرکبات از فویل الومینیومی استفاده کنید.

برای سبزیجات و گوشت هم از پاکت های پلاستیکی که در قسمت بالا چفت می شوند استفاده کنید.

زیرا هم مواد غذایی به صورت کم حجم و مسطح فریز می شوند و هم خوب هواگیری می شوند.

بهتر است همه چیز را فریز نکنیدبرای نگهداری  برخی مواد غذایی از روش خشک کردن استفاده کنید.

میوه ها و سبزیجات را می توانید خشک کنید و استفاده کنیدکه در این صورت سالم تر می ماند.

از فریزکردن مواد غذایی داغ و گرم بپرهیزید، سعی کنید ابتدا غذا کاملا سرد شود سپس فریز کنید.

نکات فریزری کردن مواد غذایی

بسته بندی مواد غذایی به اندازه یک وعده شما باشد .

تا بعد از باز شدن یخ بلافاصله مصرف شود و باقی مانده نداشته باشد .

سیب زمینی را فریز نکنید زیرا به دلیل از دست دادن رطوبت طعم ومزه آن تغییر می کند.

میوه هایی مانند سیب و موز و توت فرنگی را فریز نکنید زیرا  کیفیت آن پایین می آید.

اهمیت خوردن صبحانه | آیا با اهمیت خوردن صبحانه آشنایی دارید؟

واریس | درمان های ساده و ضروری واریس

درمان های خانگی موثر در درمان اسهال کودکان چیست؟

سرطان سینه | پنج اصل در مورد سرطان سینه

اهمیت خوردن صبحانه | آیا با اهمیت خوردن صبحانه آشنایی دارید؟

مقاله قبلی

عشق های مجازی

مقاله بعدی

شما همچنین ممکن است دوست داشته باشید

نظرات

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *