سلامت و تندرستی

کاهش نور چشم | غذاهایی که سبب کاهش نور چشم می شود؟

0
[تعداد: ۰    میانگین: ۰/۵]

کاهش نور چشم اتفاقی است که می تواند بسیاری از ما را نگران و ناراحت کند.

به همین دلیل لازم است، در چنین شرایطی راهکارهای درمانی و پیشگیرانه را مدنظر داشته باشیم.

علارغم این که با بالا رفتن سن، کاهش نور چشم در بسیاری از مردم به وجود می آید.

که البته با استفاده از عینک می توان این ضعف و نقیصه را جبران نمود.

ولی با این حال، در برخی موارد استفاده زیاد برخی از غذاها و محصولات سبب کاهش نور چشم می گردد.

از این رو، لازم است که مواد غذایی و محصولاتی که موجب کاهش یافتن نور چشم می شود، آشنایی لازم را به دست آورد.

بنابراین پنداریم در این مطلب به بررسی مواد غذایی و محصولاتی که سبب کاهش نور چشم می شود، می پردازد.

برخی از محصولات و مواد غذایی هستند که استفاده زیاد آنها موجب کاهش نور چشم می گردد.

پنداریم با استناد به منابع خبری آذربایجان لیست این محصولات و مواد غذایی را تقدیم شما می کند.

بر اساس گفته های کارشناسان و متخصصان مواد غذایی و محصولاتی که سبب کاهش نور چشم می گردند، عبارتند از:

۱- نان سفید

اولین و یکی از مهمترین محصولات و مواد غذایی که سبب کاهش و کم سو شدن نور چشم می شود، نان سفید است.

چرا که در نان سفید شاخص گلوکز (Glycemic index) در ترکیباتش بسیار زیاد می باشد.

که این ماده هم در غده پانکراس انباشته می شود.

که در نتیجه غده پانکراس ترشحات زیادی را به وجود می آورد.

و سبب افزایش میزان زیاد انسولین در خون می گردد.

افزایش پیدا کردن انسولین در خون بر روی بینایی تاثیر منفی می گذارد و سبب ضعف بینایی در انسان می شود.

۲- قهوه و نوشیدنی های الکلی

از دیگر محصولات و مواد غذایی که سبب کاهش نور چشم انسان می گردد، قهوه و نوشیدنی های الکلی می باشد.

استفاده زیاد از قهوه و نوشیدنی های الکلی سبب فشار وارد شدن به رگ ها می گردد.

که در نتیجه آن گردش خون دچار مشکل شده و بر روی بینایی تاثیر منفی می گذارد.

۳- مواد غذایی که در ترکیباتش دارای مواد شیمیایی زیادی می باشد.

بسیاری از مواد غذایی کنسروی و غیره که در ترکیبات آنها مواد شیمیایی برای نگه داری و یا طعم دهنده وجود دارد.

هم سبب کم سو شدن نور چشم انسان می شود.

الیته وجود این مواد شیمیایی در محصولات و مواد غذایی مختلف برای تمام ارگانیسم بدن مضر است.

که از جمله آن می توان به چشم اشاره نمود.

۴- کربوهیدرات های تازه درست شده

کربوهیدرات های تازه درست شده مانند محصولاتی آردی، شیرینی جات و حتی آرد برنج هم سبب کاهش و کم سو شدن نور چشم می شود.

چرا که این گونه مواد غذایی و محصولات سبب افزایش میزان قند خون و در نتیجه انسولین بدن می شود.

افزایش قند خون و انسولین بدن منجر به آسیب دیدن غشای چشم می گردد و برای چشم مضر است.

۵- نمک

از دیگر مواد غذایی و محصولاتی که سبب کم سو شدن نور چشم انسان می گردد، نمک می باشد.

نمک از جمله مواد غذایی مضر می باشد.

چرا که نمک سبب نگه داشته شدن مایعات در بدن می شود و این هم منجر به فشار وارد شدن به چشم می گردد.

جمع بندی

بر اساس آنچه گفته شد، می توان نتیجه گرفت که کاهش نور چشم در اثر تغذیه هم به وجود می آید.

یعنی این که تنها بالا رفتن سن سبب کم سو شدن چشم نمی شود.

بلکه زیاده روی در مصرف برخی از غذاها و محصولات منجر به کاهش نور چشم در افراد می گردد.

بنابراین بهتر است با مواد غذایی و محصولاتی که مصرف زیاد آنها برای چشم مضر می باشند.

آشنایی لازم و کافی را به دست آورد و در نتیجه بتوان با مدیریت مصرف این گونه مواد غذایی از نور چشم خود محافظت نمود.

پیری انسان | امتناع کردن از پنج عملی که انسان را پیر می کند.

فوائد گوجه سیاه | فوائد و خواص باور نکردنی گوجه سیاه

سلامتی کودکان | حقایقی جالب در مورد سلامتی کودکان

جوان شدن | با این کار ده سال جوان شوید.

همه چیز درباره سرمه

فوائد لوبیای سبز | فوائد بی نظیر لوبیای سبز برای سلامتی

مصطفی محمدی
مدرس هستم و عاشق تحقیق و پژوهش. در مورد موضوعات مختلف مطالعه و تحقیق می کنم و برای به اشتراک گذاری مطالبی که به نظر جالب و مفید می آید، در پنداریم همراه شما هستم. تمامی مطالبی که در پنداریم، منتشر می کنم، همگی ترجمه و برگرفته از سایت های معتبر خارجی است. امیدوارم برایتون مفید باشد.

    پیری انسان | امتناع کردن از پنج عملی که انسان را پیر می کند.

    مقاله قبلی

    رب گوجه فرنگی خانگی مفید یا مضر ؟

    مقاله بعدی

    شما همچنین ممکن است دوست داشته باشید

    نظرات

    پاسخ دهید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *