خرید جعبه ابزار خانگی، ابزارهایی که در خانه ضروری میباشد

در این مطلب درباره خرید جعبه ابزار خانگی و انواع آن و اینکه بهتر است شامل چه ابزارهایی باشد، صحبت خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

جعبه ابزار در منزل

گاهی وقت‌ها تعمیرات خانه آن‌قدر جزئی هستند که اگر زنگ بزنید تعمیرکار بیاید شاید خودش خنده‌اش بگیرد که چطور خودتان نتوانستید آن را رفع‌ورجوع کنید. برای مثال، اگر لولای در یا پیچ دستگیره آن شل شود واقعا تعمیرکار خبر می‌کنید؟ اگر یک پیچ‌گوشتی در منزل داشتید خودتان سفتش نمی‌کردید؟

دلایل خوبی وجود دارد که چرا در هر خانه‌ای باید یک جعبه ابزار موجود باشد.

خرید جعبه ابزار خانگی، ابزارهایی که در خانه ضروری میباشد

۱. صرفه‌جویی در هزینه‌ها

بسیاری از تعمیرات در منزل کاملا جزئی هستند. اگر تعمیرکار بیاید در کمترین حالت بابت زمانی که گذاشته است و به منزل آمده است از شما دستمزد خواهد گرفت و البته حق دارد. بنابراین داشتن یک جعبه ابزار خانگی می‌تواند به شما در محکم‌کردن لولای در، تعویض قفل خراب، تعویض واشر شیر آب ظرفشویی و نظایر آنها کمک کند.

شاید هزینه اولیه جعبه ابزار زیاد به نظر برسد ولی در آینده پول زیادی را پس‌انداز خواهید کرد.

۲. شرایط اضطراری

گاهی اوقات مشکلی در منزل پیش می‌آید که نیاز به رسیدگی فوری دارد. برای مثال اگر لوله‌ای بشکند تا زمانی‌که تعمیرکار برسد خانه را آب برداشته است. فکر کنید اگر زمانی لولای کابینت شل شود، می‌خواهید همان‌طور آویزان بماند تا کسی بیاید آن را درست کند؟

این کارها بسیار ساده هستند و اگر ابزار لازم را داشته باشید می‌توانید خودتان انجامش دهید. حداقل می‌توانید یک‌سری اقدامات ضروری را انجام دهید تا تعمیرکار سر برسد و مشکل ده‌برابر نشود.( راهنمای بهترین سایت های خرید لپ تاپ )

راهنمای خرید جعبه ابزار خانگی 

برای خرید جعبه ابزار خانگی مناسب موارد زیر را در نظر بگیرید:

جعبه‌ابزار باید شامل ابزارهای کاربردی باشد

بسیاری از جعبه‌ابزارها هستند که بیشتر از صدها قطعه دارند که بسیاری از آنها در منزل هرگز استفاده نمی‌شوند. با خرید این جعبه ابزارها فقط پولتان را دور ریخته‌اید. بهتر است جعبه ابزاری بخرید که با نیازهای شما در منزل متناسب باشند. معمولا این ابزارها در هر خانه‌ای کاربرد دارند:

  • چکش؛
  • آچار؛
  • پیچ‌گوشتی؛
  • متر اندازه‌گیری؛
  • انبردست؛
  • سیم‌چین؛
  • کاتر.

این ابزارها در اندازه‌ها و شکل‌های مختلفی وجود دارند. معمولا همه اندازه‌ها و شکل‌های آنها برای منزل مناسب نیست.

اگر جعبه ابزار معمولی باشد، شاید یکی دو قلم از ابزارهای فوق در آن نباشند. برخی جعبه‌ابزارهای پیشرفته‌تر دریل برقی، تراز یا شاقول و یک‌سری ابزارهای اضافی دیگر را هم دارند.

چکش؛ برای کوبیدن و کشیدن میخ

معمولا چکش با وزن متوسط از نوع میخ‌کش یا دوشاخ برای منزل عالی است.

پیچ‌گوشتی؛ برای بازوبسته کردن انواع پیچ

بهتر است دو پیچ‌گوشتی یکی چهارسو و دیگری دوسو برای پیچ‌های مختلف داشته باشد.

این پیچ‌ها ممکن است در لولای در، دستگیره در و پایه‌های صندلی یا هر وسیله دیگر موجود باشند. اگر از هر مدل دو اندازه کوچک و متوسط (یا بزرگ) داشته باشد عالی است.

پیچ‌گوشتی فازمتر معمولا در جعبه‌ابزارهای معمولی وجود ندارد اما می‌توانید بخرید و در جعبه قرار دهید. بسیار کاربردی است.

آچار؛ برای سفت یا شل‌کردن مهره‌ها

یکی از آچارهای مهم آچار فرانسه است. آچار فرانسه قابل‌تنظیم است و برای شل و سفت کردن مهره‌ها و پیچ‌های شش‌ضلعی با اندازه‌های مختلف می‌توان از آن استفاده کرد. معمولا در اندازه‌های مختلفی موجود است. نوع متوسط یا بزرگ آن به درد منزل می‌خورد.

یکی دیگر از آچارهای مهم آچار آلن است که برای شل و سفت‌کردن پیچ و مهره و بست‌ها مناسب است. 

انبردست؛ برای بریدن و پیچاندن سیم

معمولا یک انبردست برای بریدن، پیچاندن و لخت‌کردن سیم لازم است. یک دم‌باریک هم که نوعی انبردست نازک است و برای کارهای ظریف مثل تعمیر جواهرات به کار می‌رود می‌تواند مفید باشد.

ابزارهای اضافی

برخی ابزارها اگر نباشند هم شاید تفاوتی ایجاد نکند، اما بد نیست داشته باشید:

تراز یا شاقول

از این وسیله برای بررسی تراز بودن اشیا استفاده می‌شود. مثلا برای اینکه ببینید تابلوها صاف هستند یا قفسه‌ها شیب دارند یا نه می‌توانید از تراز استفاده کنید.

مته‌دریل برقی

با یک دریل برقی در اندازه کوچک می‌توانید بدون اینکه خودتان را خسته کنید در کمترین زمان پیچ‌ها را محکم کنید. نوع بزرگ آن برای کارهای تعمیراتی پیشرفته مناسب است که به‌درد تعمیرکاران می‌خورد. معمولا برای کارهای ساده منزل کاربرد ندارد و درضمن کارکردن با آن مهارت می‌خواهد و خطرناک است.

تیغ کاتر؛ برای بریدن اشیای سخت

این وسیله یک تیغ پیمایشی دارد و برای بریدن جعبه، موکت یا برخی وسایل ضخیم که قیچی برای بریدن آنها کارآیی لازم را ندارد مناسب است.

اندازه جعبه ابزار 

جعبه ابزارها را در اندازه‌های بزرگ، متوسط و کوچک می‌سازند. آنهایی که بزرگ‌ترند قطعات بیشتر و ابزارهای بزرگتری مانند دریل یا آچار بزرگ دارند. اندازه جعبه ابزار را باید متناسب با تعداد و بزرگی ابزارهایی که به کارتان می‌آید انتخاب کنید. ازسوی دیگر باید برآورد کنید که فضای کافی برای ذخیره‌سازی آن دارید یا نه.

اگر شغلتان ایجاب می‌کند که جعبه ابزار داشته باشید، می‌توانید با یک تیر دو نشان بزنید. جعبه ابزاری بزرگ انتخاب کنید که تعداد قطعات بیشتری داشته باشد و برخی از آنها را در منزل بگذارید.

اما اگر جعبه ابزار را فقط برای منزل و فضای اطراف آن مثل حیاط یا نمای بیرونی لازم دارید، بهتر است جعبه ابزار کوچک‌تر و سبک‌تری بخرید که حمل آن برایتان ساده باشد.

ابزارهای دستی و برقی

در واقع باید ببینید کدام ابزار بیشتر به دردتان می‌خورد. درست است که با ابزارهای برقی شاید کار سریع‌تر پیش برود و تلاش کمتری به خرج دهید، اما باید به این هم فکر کنید که ممکن است کار با ابزارهای برقی برایتان ساده نباشد. از سوی دیگر ابزارهای برقی پرسروصداتر هستند. همچنین در کارهایی که به دقت بالا نیاز دارند ابزارهای دستی مفیدترند.

نکته: اگر جایی به برق دسترسی نداشته باشید، ابزارهای برقی به دردتان نخواهند خورد. بااین‌حال بهتر است از هر دو نوع ابزار داشته باشید.

جعبه‌هایی که ابزارها در آن قرار دارند

جعبه‌ای که ابزارها را در آن قرار می‌دهند، معمولا از جنس پلاستیک محکم و سخت است و برای هر ابزار جای مخصوصی با قالب شکل خودش تعبیه کرده‌اند که در آن محکم بماند. برخی از جعبه ابزارها به‌شکل کیف از پارچه برزنتی یا چرمی و زیپ‌دار هستند. این کیف‌ها ممکن است بندینک‌های کشی داشته باشند که ابزارها را در آنها می‌چینید. تمیزکردن جعبه ابزارهای پارچه‌ای کمی سخت‌تر است، اما درعوض انعطاف‌پذیرند و خیلی راحت‌تر می‌توان آنها را در فضاهای کوچک جا داد.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.