قیمت خرید انواع فرش ماشینی 4 ، 6 و 12 متری

همان طور که می دانید پوشش مناسب برای کف خانه‌ها یکی از اصلی‌ترین نکاتی است که باید رعایت شود. با انتخاب یک فرش ماشینی مناسب، آرامش و راحتی از پا به کل بدن انتقال پیدا می‌کند. اگر از آن دسته افرادی هستید که خانه را مکانی برای استراحت و آرامش خود برمی‌گزینید، بهتراست در مورد نوع فرش در خانه مقداری وسواس به خرج دهید تا فضایی کاملا ایده‌آل و آرامش‌ بخش برای شما در فضای خانه فراهم شود. فکر کردن راجع به سبک زندگی‌تان و همین‌طور در مورد عادت‌های روزمره‌تان می‌تواند شما را به یک انتخاب مناسب در مورد فرش با طول عمری بالا سوق دهد.

قیمت خرید انواع فرش ماشینی 4 ، 6 و 12 متری

انواع فرش ماشینی

اگر به دنبال خرید فرش ماشینی هستید باید آمادگی آن را داشته باشید که با انواع متنوع و متفاوتی از این محصول روبه‌رو شوید. طبیعی است که هر کدام از انواع فرش ماشینی دارای ویژگی‌های مختص به خود هستند که مزایا و معایب مخصوص به خودشان را نیز شامل می‌شوند. در ادامه شما را با برخی از انواع فرش ماشینی آشنا خواهیم کرد:

۱. فرش ماشینی اکریلیک

به طور کلی می‌توانیم بگوییم که این نوع از فرش‌های ماشینی در میان سایر انواع این فرش‌ها با اقبال بیشتری روبه‌رو هستند و پرفروش‌ترین آن‌ها نیز به حساب می‌آیند. الیاف موجود در این نوع از فرش ماشینی شبیه به پشم است و غالباً نرمی و لطافت بالایی نیز برخوردار خواهند بود.علاوه بر این باید اضافه کنیم که فرش ماشینی اکریلیک معمولاً دوام و ماندگاری خوبی دارد و به همین دلیل نیز بیشتر افراد در زمان خرید و انتخاب فرش ماشینی به دنبال این مدل می‌روند. به همین دلیل هم می‌توان انتظار داشت که فرش ماشینی اکریلیک به دلیل ماندگاری و سایر ویژگی‌های مثبت خود در میان سایر انواع فرش ماشینی از قیمت بالاتری برخوردار باشند.یکی از ویژگی‌های دیگر فرش ماشینی اکریلیک که حتماً باید به آن اشاره کنیم این است که اگر آلودگی‌ها و لکه‌های روغنی بر روی این فرش بیفتد به راحتی قابل شست‌وشو نیست. با این حال هرگونه آلودگی و لکه‌ای که در آب حل شود را می‌توانید با خیال راحت از روی فرش ماشینی اکریلیک خود پاک کنید.

قیمت خرید انواع فرش ماشینی 4 ، 6 و 12 متری

۲. فرش ماشینی پلی استر

این نوع از فرش‌های ماشینی به لحاظ آنکه درخشندگی و زیبایی زیادی دارند معمولاً با نام ابریشم مصنوعی شناخته می‌شوند. قیمت این نوع از فرش‌های ماشینی با وجود رنگ‌پذیری بهتری که دارد به نسبت فرش ماشینی اکریلیک و پشم به مراتب کمتر است.نکته دیگری که می‌توانیم در رابطه با فرش ماشینی پلی استر ذکر کنیم آن است که این نوع از فرش‌ها غالباً پرز کمتری می‌گیرند. ناگفته نماند که فرش ماشینی پلی استر عمر کوتاهی دارد و نسبت به سایر انواع فرش ماشینی از آسیب‌پذیری بالاتری برخوردار هستند.توصیه‌ای که برایتان داریم این است که از فرش ماشینی پلی استر برای فضا‌هایی با رفت‌وآمد کمتر همچون پذیرایی و… استفاده کنید تا دیرتر در معرض آسیب قرار بگیرند و از بین بروند.

قیمت خرید انواع فرش ماشینی 4 ، 6 و 12 متری

۳. فرش ماشینی پلی پرولین

این نوع از فرش‌های ماشینی از الیاف مصنوعی ساخته شده‌اند و معمولاً هم ارزان‌قیمت هستند. از ویژگی‌های فرش ماشینی پلی پرولین می‌توان به جذب پایین رطوبت اشاره کرد. علاوه بر این باید بگوییم که این نوع از فرش‌های ماشینی نسبت به سایر مدل‌ها آسیب کمتری می‌بینند و در نتیجه طول عمر بیشتری را نیز برایتان به همراه خواهند داشت.مسئله دیگری که باید اشاره کنیم این است که فرش ماشینی پلی پرولین لطافت و نرمی خود را زودتر از دست می‌دهند و در صورتی نیز که به لکه‌های روغنی آغشته شوند به همین راحتی‌ها تمیز نخواهند شد!

قیمت خرید انواع فرش ماشینی 4 ، 6 و 12 متری

۴. فرش کهنه‌نما

فرش‌های کهنه‌نما یا وینتیج، یکی از محبوب‌ترین فرش‌ها در ایران و سراسر جهان می‌باشند و همین موضوع نیز سبب گشته که صادرات این فرش بیشتر از فرش‌های دیگر باشد. فرش‌های کهنه‌نما در واقع فرش‌هایی ماشینی هستند که پس از انجام اعمالی بر روی آن‌ها شباهت بسیاری به فرش‌های دستباف قدیمی پیدا می‌کنند. به دلیل همین اعمال نیز قیمت فرش‌ ماشینی طرح دستباف معمولا بسیار بالاست. تولید این فرش‌ها بدون شک بسیار تخصصی می‌باشد که فرش سورنا در تولید و صادرات آن پیشرو می‌باشد.

قیمت خرید انواع فرش ماشینی 4 ، 6 و 12 متری

نکات خرید فرش ماشینی

به طور کلی باید بگوییم که علاوه بر آشنایی کامل با انواع فرش ماشینی، شما باید در زمان خرید و انتخاب فرش ماشینی مناسب خود نکات خرید این محصول را نیز مدنظر داشته باشید تا در نهایت بتوانید به انتخابی هوشمندانه و درست دست یابید.

یکی از مسائلی که باید در زمان خرید فرش ماشینی در نظر داشته باشید تعداد گره‌های فرش است. به طور کلی باید بگوییم که تعداد گره‌های فرش در هر متر را شانه می‌نامند. معمولاً هر فرشی دارای دو تراکم عرضی و طولی است. به طور کلی شانه‌هایی که در بازار موجود هستند از تنوع بالایی برخوردارند. چنانچه شما می‌توانید برای خرید فرش ماشینی خود با انواع شانه‌های ۲۲۰، ۲۵۰، ۲۸۰، ۳۲۰، ۳۸۰، ۴۰۰، ۴۴۰، ۵۰۰، ۷۰۰ و همین‌طور ۱۰۰۰ برخورد کنید.

مسئله دیگری که در زمان خرید فرش ماشینی اهمیت می‌یابد توجه به تراکم فرش است. به طور کلی تراکم فرش همان گره‌های طولی فرش ماشینی هستند که تنوع بسیار زیادی نیز دارند. معمولاً تراکم‌های فرش ماشینی در ۳۰۰، ۴۰۰، ۵۰۰، ۶۰۰، ۱۴۰۰۰، ۱۰۰۰، ۹۰۰، ۸۰۰، ۷۰۰، ۲۵۵۰، ۳۰۰۰ همین‌طور ۳۲۰۰ رج خلاصه می‌شوند. طبیعی است که هرچه تراکم فرش ماشینی شما بالاتر باشد، فرش از استحکام و مقاومت بالاتری برخوردار خواهد بود.

برای خرید فرش ماشینی باید به فضایی که تصمیم به استفاده از فرش ماشینی خود دارید نیز توجه داشته باشید و بر اساس اولویت و هر ملاکی که در ذهن دارید، محصول مناسبی را خریداری نمایید. برای مثال شما می‌توانید به دنبال فرش ماشینی باشید که پرز و یا گردوخاک کمتری می‌گیرد، لطافت بیشتری دارد و…

علاوه بر این برخی از شرایط نیز می‌تواند در انتخاب فرش ماشینی شما مؤثر باشند. برای مثال توصیه‌ای که برایتان داریم این است که اگر در خانه خود فرزند کوچک و یا حتی حیوان خانگی دارید به دنبال فرش‌هایی بروید که پرز کمتری می‌گیرند و طرح‌های شلوغ‌تری دارند. با این کار اگر لکه و یا آلودگی بر روی فرش شما قرار بگیرد به همین راحتی‌ها به چشم نخواهد آمد!

علاوه بر این انتخاب فرش ماشینی می‌تواند با ابعاد موجود در خانه شما نیز ارتباط مستقیم داشته باشد. برای مثال اگر فضای خانه شما کوچک است و می‌خواهید که با کمک یک فرش ماشینی مناسب، فضای خانه را بزرگ‌تر نشان دهید، توصیه ما این است که به سراغ فرش‌های ماشینی با رنگ‌های روشن‌تر بروید تا بتوانید با کمک آن، خانه خود را روشن‌تر، دلبازتر و بزرگ‌تر نمایان کنید.

قیمت فرش ماشینی

قیمت فرش ماشینی به عوامل مختلفی مثل شانه و تراکم فرش، سایز فرش و وزن فرش ماشینی ، دستگاه بافنده فرش ، الیاف به کار رفته در فرش ماشینی و همچنین برند فرش ماشینی بستگی دارد به عنوان مثال قیمت فرش 4 متری ماشینی اگر با دو تراکم متفاوت باشد آن فرشی گرانتر است که تراکم بالاتری داشته باشد .

فرش ماشینی از لحاظ سایز و ابعاد به چند دسته تقسیم می شود: فرش ماشینی 4 متری ، فرش ماشینی 6 متری ، فرش ماشینی 9 متری و فرش ماشینی 12 متری که این انواع از رایج ترین و متداول ترین سایز فرش ماشینی در میان مردم است ولی اندازه فرش را طبق سفارش مشتری نیز می توان تهیه و ارائه نمود البته قیمت فرش سفارشی نسبت به فرش های استاندارد با سایز مشابه اندکی بالاتر می باشد . هم چنین وزن فرش ماشینی بسته به سایز فرش متفاوت است به عنوان مثال وزن فرش ۹ متری با ابعاد ۲.۵x۳.۵ متر، تقریبا حدود ۳۲.۸ کیلوگرم است. و این نکته قابل فهم است که هرچه سایز فرش ماشینی بزرگتر باشد، وزن فرش بیشتر می شود در نتیجه  قیمت آن نیز افزایش می یابد . برای مثال دو فرش 6 متری با وزن های متفاوت ، قیمت فرش ماشینی 6 متری سنگین تر بالاتر خواهد بود .

تابلو فرش ماشینی که در کارخانه های مختلف تولید می شود ممکن است از نظر شانه و تراکم با هم متفاوت باشند که این امر باعث ایجاد تفاوت در قیمت تابلو فرش ماشینی هم می شود. لذا اکثر شرکت هایی که این محصول را دارند، تقسیم بندی قیمت تابلو فرش ماشینی را  بر اساس شانه و تراکم تابلو فرش ها انجام داده و یک لیست قیمت در اختیار خریداران می دهند که شامل انواع طرح آیات قرآنی و منظره در شانه و تراکم مختلف از تابلو فرش 700 شانه تا تابلو فرش 1500 شانه می شود. خریدارانی که تابلو فرش ماشینی ارزان قیمت می خواهند می توانند آیات قرآنی 700 شانه یا تابلو فرش منظره 1000 شانه را برای فروش انتخاب کنند، اما اگر با توجه به مشتریانی که دارند، به دنبال تابلو فرش ظریف و ریزبافت هستند و قیمت تابلو فرش ماشینی برایشان اولویت اصلی در انتخاب و خرید تابلو فرش نیست می توانند تابلو فرش 1500 شانه و 1200 شانه طرح آیه و منظره را برای فروش انتخاب کنند. هر دو دسته تابلو فرش ها دارای تنوع و رنگ بندی مختلف هستند و تعداد نقشه ها هم بسیار زیاد بوده و می شود انواع تابلو فرش ماشینی ارزان قیمت یا با کیفیت بسیار عالی را به راحتی انتخاب نموده و برای فروش به صورت عمده تهیه کرد.

 

در ادامه لیستی از انواع فرش ماشینی دیجی کالا را برای خرید آسان و اینترنتی شما عزیزان قرار دادیم امیدواریم با توجه به اطلاعاتی که در بالا به آن اشاره شد بتوانید محصول مورد نیاز خود را خریداری نمایید .

 

 

 

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.