راهنمای خرید انواع سرویس قابلمه ارزان قیمت + قیمت سرویس قابلمه

راهنمای خرید انواع سرویس قابلمه ارزان قیمت + قیمت سرویس قابلمه

سرویس قابلمه از وسایل جدایی ناپذیرهرآشپزخانه است. آن چه در خرید یک قابلمه با کیفیت اهمیت دارد توجه به مضر نبودن جنس آن، نچسب بودن، انتقال حرارت مناسب به غذا و میزان طول عمر آن است. گاهی بی توجهی به این نکات به ویژه بهداشت جنس قابلمه ضرر جبران ناپذیری به سلامت خانواده وارد می کند.

در این مقاله سعی شده است، انواع قابلمه از نظر جنس بررسی و راهنمایی لازم در خرید یک سرویس قابلمه با کیفیت داده شود. اگر می خواهید یک سرویس قابلمه ارزان قیمت و باکیفیت تهیه کنید در ادامه مقاله همراه ما باشید.

اگر بدنبال خرید روتختی عروس ترک هستید، مقاله قیمت خرید انواع روتختی عروس ترک را از دست ندهید.

راهنمای خرید انواع سرویس قابلمه ارزان قیمت + قیمت سرویس قابلمه

معرفی انواع سرویس قابلمه ارزان قیمت

●سرویس قابلمه تفلون

قابلمه تفلون از گذشته در بین خانواده های ایرانی معروف و محبوب بوده است. ویژگی های مثبت این قابلمه ها نچسبیدن غذا روی آن ها، شستشوی راحت و مصرف کمتر روغن برای غذا است. از طرفی اگر به فکر سلامتی خود هستید، در انتخاب این قابلمه احتیاط کنید. با ایجاد خراش بر روی سطح داخلی قابلمه، ماده کادمیوم با غذا مخلوط می شود و موجب ضایعات پوستی، سرطان و کوتاه ماندن قد می شود. حتما از قاشق های چوبی یا پلاستیکی مطمئن استفاده کنید. و اگر هنوز به خرید قابلمه تفلون اصرار دارید از شرکت های معتبر خرید کنید.

  • سرویس قابلمه چدن

قابلمه چدن اگر واقعی باشد با برداشتن خراش روی سطحش زنگ می زند ولی معمولا آن چه در بازار یافت می شود چدن واقعی نیست، آلومینیومی هست، که سطح آن را تفلون کشیده اند. گویی یک قابلمه تفلون خریده اید. از ویژگی های دیگر این قابلمه تحمل زیاد حرات بالا، پخت طولانی با میزان دمای متوسط و زیاد است. این قابلمه ها وزن زیاد و دارای عمر طولانی هستند. به خاطر داشته باشید قابلمه چدنی شما آلومینیوم نداشته باشد.

  • سرویس قابلمه استیل

قابلمه های استیل دوستدار سلامتی جسم شما هستند. از این جهت ضرری برای بدن شما ندارند، که با غذا واکنشی نداده و زنگ نمی رنند. از دردسر های قابلمه استیل انتقال سریع حرارت شعله آتش به غذا و بالا بردن احتمال سوختن غذا است. البته استفاده از شعله کم و مدیریت آن این مشکل را برطرف می کند.بعضی شرکت ها جهت انتقال حرارت کمتر، لایه بیرونی آن را آلومینیوم یا مس می زنند. اگر قابلمه استیل تهیه کردید، کفی آن چند لایه باشد. معمولا شرکت های معتبر هستند که استیل با کیفیت و چند لایه در اختیار شمامی گذارند. عمر طولانی و قیمت مناسب از دیگر خصوصیات مثبت آن هاست. اگر غذا به کف قابلمه استیل چسبید می توانید از استیل شو یا سرکه برای تمییز کردن آن استفاده کنید.

  • سرویس قابلمه سرامیکی

قابلمه سرامیکی را می توان از مدل های جدید و پیشرفته قابلمه ها دانست. تا زمانی که سطح این قابلمه ها خراشیده نشده است، می توان از نظر بهداشتی روی آن حساب باز کنید. میزان دوام این قابلمه به روش نگهداری و شستشوی شما بستگی دارد. قیمتش اندکی گران است، پس خیلی مواظبش باشید. این قابلمه در پخش حرارت و انتقال آن عملکرد خوبی دارد. مواظب باشید تکه های آن وارد غذا نشود. از دیگر ویژگی های آن مقاومت قابل قبول در برابر خوردگی و خراش است اما مراقب باشید قطعه ای از آن جدا نشده و وارد غذا نشود.

  • سرویس قابلمه گرانیتی

قابلمه گرانیتی از خصوصیات مثبت فراوانی برخوردار است. جنس خاص آن باعث می شود گرما را در خود نگه دارد، پس دیرتر غذا را می سوزاند. نچسب بودن، مصرف روغن کم، تغییر ندادن طعم غذا و سخت ترین ماده در بین پوشش های نچسب از دیگر ویژگی های قابلمه های گرانیتی است. با همه این دلایل می توان از ظروف گرانیتی با خیال راحت از نظر بهداشتی استفاده کرد.

  • سرویس قابلمه مسی

ظروف مسی حرارت را یکنواخت و یکسان پخش می کنند. آن چه مهم درباره ظروف مسی مهم است، حتما باید قلع اندود با لایه ای ضخیم شوند و با اندک احساس ار بین رفتن آن باید فورا تجدید شود. اگر قابلمه مسی قلع اندود نباشد، باید از پختن در آن خودداری کرد. در هر نوع قابلمه مسی برخی غذاهای چرب،آبکی، ترش، گوشت و ماهینباید پخته شود، زیرا ایجاد واکنش با غذا و برای سلامتی مضر هستند. در کل در طب جدید و قدیم استفاده از قابلمه مسی هم می تواند مضراتی داشته باشد. این موضوع که استفاده از ظروف مسی برای تامین مس بدن مورد نیاز است، از نظر پزشکی رد می شود. زیرا رژیم غذایی فقیر هم نیاز بدن به مس را تامین می کند. مدت زمان طبخ غذا در این ظروف نباید زیاد باشد.

  • قابلمه شیشه ای

قابلمه های شیشه ای یا اصطلاحا پیرکس، در کشورهای دیگر که از اجاق گاز برقی یا مایکروفر استفاده می شود محبوبیت دارد. اما در ایران پیرکس به دلیل اینکه نمی تواند حرارت مستقیم را در مدت طولانی تحمل کند برای اکثر غذاهای ایرانی گزینه مناسبی نیست. با همه این اوصاف اگر قابلمه پیرکس بیرنگ باشد، از نظر بهداشتی سالم است. در استفاده از ان باید مراقب باشید ضربه محکم یا شوک دمایی به ان وارد نکنید.

  • قابلمه سلیکونی

قابلمه سلیکونی در پختن شیرینی کاربرد دارد. این ظروف را نباید در تماس مستقیم با حرارت قرار داد. این ظروف زمان پخت را به حداقل می رسانند و حتی شما را بی نیاز از روغن برای نچسبیدن غذا به کف ظرف می کند. با خیال راحت آن را از فریزر به فر منتقل کنید و شستشوی راحتی را با آن تجربه کنید. ظروف سلیکونی کیفیت بالا بر خلاف کیفیت پایین که هنگام طبخ بوی بدی ایجاد می کنند و ممکن است غذا را مسموم کنند، در برابر در حرارت بسیار بالا مقاومت زیادی دارند.

نتیجه گیری

سرویس های قابلمه گرانیت، سرامیک و تفلون به علت نچسب بودن بسیار مناسب برای طبخ غذاهای سرخ کردی می‌باشد و رسانای خوبی برای گرما هستند از طرفی برای نگهداری از آن‌ها بهتر است از کفگیر و ملاقه‌های مخصوص استفاده شود تا آسیبی به آن‌ها نرسد.

در مورد ظروف استیل می‌توان گفت که اگر داخل آن‌ها آلمینیوم، سیلیکون و یا موادی به رفته باشد می‌تواند رسانای خوبی برای انتقال حرارت محسوب شود در نتیجه برای پخت و پز بسیار مناسب می‌باشد.

خرید سرویس قابلمه ارزان قیمت

در ادامه این مقاله برای شما  لیستی از قیمت سرویس قابلمه و انواع سرویس های قابلمه موجود در بازار ایران، قرار داده ایم تا شما بتوانید با اسودگی خاطر از ما خرید کنید.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.